İZMİR / BUCA - Şehit Selim Topal Ortaokulu

0(232)4870452
268/4 Sokak No 2 Yenigün Mahallesi Buca İZMİR
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve lâik, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, yaratıcı ve üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş,bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin; *Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri *Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları *Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri *Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları *Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmakta
Öğretim Şekli :İKİLİ
DERS BAŞLAMA: 08:00 DERS BİTİŞ :19:30
MERKEZİ SİSTEM
Ulaşım
BUCA YÖNÜNE GELEN BÜTÜN OTOBÜSLERLE ULAŞILABİLİR. ( ÇEVİK 1 MEYDANINA 500 METRE UZAKLIKTA, BUCA KAYMAKAMLIĞININ ARKASINDA )
268/4 SOKAK NO:2 YENİGÜN MAHALLESİ BUCA/İZMİR
KONAK MERKEZE 30 DAKİKA UZAKLIKTA, BUCA İLÇE MERKEZDE
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik ve Spor Programları çerçevesindeki 2018-1-TR01-KA101-049231 Proje no’lu STEMtech isimli Erasmus+ Okul Eğitimi Projemiz kapsamında ilk ziyaret Paris'e yapıldı. Paris'e giden ekibimiz 7-13 Nisan 2019 tarihleri arasında kursu tamamlayarak okulumuza döndüler. İkinci ziyaretimiz 9-15 Haziran 2019 tarihleri arasında İspanya'nın A Coruna şehrine gerçekleşecek. Buraya gidecek olan ekimiz iş başı gözlem yaparak okulumuza geri dönecektir.