eTwinning School

Toplam 43 ülkeden 2935 okul eTwinning okul etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okulumuzda yürütülen eTwinning faaliyetleri nedeni ile okulumuz da eTwinning Okul Etiketi 2021-2022 ile ödüllendirilen okullardan biri oldu.

Ödül alan bu okullar öncüdür ve aşağıdaki gibi alanlarda lider olarak kabul edilir:

• Dijital uygulama
  • e-Güvenlik uygulaması
  • Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar
  • Personelin sürekli mesleki gelişimini teşvik etmek
  • Personel ve öğrencilerle işbirliğine dayalı öğrenim uygulamalarını teşvik etmek

Bu sadece bireysel öğretmenlerin kişisel başarısının tanınması değil, aynı zamanda bu okullardaki tüm eTwinning ekibinin büyük başarısının da bir kabulüdür.

Okulumuzun Avrupa boyutunda tanınırlığının artmasını çalışmalarının daha görünür olmasını sağlayacak bu etiket okulumuza hayırlı olsun. Okulumuz eTwinning ekibini kutluyoruz.

eTwinning Okulları misyonuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Yayın: 24.03.2021 - Güncelleme: 24.03.2021 16:34 - Görüntülenme: 611