CODE FOR THE ENVIRONMENT

Code For The Environment Projemiz kabul edildi.

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi için Stratejik Ortaklıklar faaliyeti (KA201) kapsamında "CODE FOR THE ENVIRONMENT" isimli projemiz Avrupa Birliği'den hibe almaya hak kazanmıştır.

Farklı coğrafyalarda olsak da ortak bir dünyada yaşamak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ortam bırakabilmek fikriden yola çıkarak, teknolojinin avantajlarını kullanarak çevremizi korumak, bu konuda öğrencilerimizde farkındalık yaratmak "CODE FOR THE ENVIRONMENT" projesinin temel amacıdır. Bu bağlamda Polonya koordinatörlüğünde Yunanistan, Romanya ve Türkiye'den dört ortak okulun katılımıyla projemiz hazırlanmıştır. Projemizin süresi 24 ay olacaktır. Proje boyunca yapılacak olan tüm etkinlikler okulumuz web sayfasında sizlerle paylaşılmaya devam edecektir.

Yayın: 05.12.2020 - Güncelleme: 29.01.2021 20:41 - Görüntülenme: 233