YUNANİSTANGEZİSİ

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 23-29 Nisan 2023 tarihleri arasında Erasmus projesi kapsamında Yunanistan hareketliliğini gerçekleştirdi. Erasmus projemizin Yunanistan hareketliliğine okulumuz öğrencilerinden Nisa Nur Özmeral, Poyraz Yüce, Asya Eker, Rüzgar İflazoğlu, Ebrar Yakar ve Aleyna Özbek katılmıştır. Ayrıca öğretmenlerimizden Seda ÇERİK ve Dilek ŞENOL ÜLGER  de Proje ekibinde yer almıştır. "Code for the Environment” adlı projemiz kapsamında Yunanistan’a gerçekleştirdiğimiz hareketliliğe Romanya ve Polonya’dan da öğretmen ve öğrenciler katılmıştır. Hareketlilik kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Atamızın Selanik’te doğduğu evi ziyaret etme ve kutlamalara katılma şansımız olmuştur. Bir hafta süren hareketlilikte bilim ve teknoloji müzesine, dünyanın tek yer altı müzesine, eski sanayi müzesine ve doğal yaşam parklarına ziyarette bulunulmuştur. Öğrenciler çeşitli etkinliklere katılarak farklı kültürleri tanıma fırsatı bulmuştur. Ayrıca yapılan doğa ve tarihi alan gezileri hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin farklı tarih ve doğal ortamlar hakkında bilgi sahibi olmalarına imkan vermiştir.

Yayın: 10.05.2023 - Güncelleme: 10.05.2023 10:20 - Görüntülenme: 411