"BULLYING: A LOOK INSIDE" ETWINNING PROJESİ

Okulumuzdan Seda Çerik ve Ayşegül Erboyacı öğretmenler ve 7. Sınıflardan toplam 10 öğrenci ile yürütülen Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Hırvatistan, Sırbistan ortaklığında hazırlanan "Bullying: A Look Inside" isimli etwinning projemizde tüm ülkelerde ortak sorun olan Zorbalık ile ilgili araştırma yaptık. Öğrencilerimizin ve diğer ülkelerdeki akranlarının okulda akran zorbalığına maruz kalıp kalmadığını araştırdık. Bu konu ile ilgili çözüm önerilerini tartışarak öğrencilerin yabancı dil ve bilişim teknolojileri becerilerini geliştirmeyi hedefledik. Ayrıca bu proje ile öğrencilerimizin benlik saygısının artırılması, özgüven geliştirme, farklılıklara saygı duyma ve hoşgörülü olma gibi kişilik özelliklerinin geliştirilmesi için çalışmalar yaptık.

06-05-202206-05-202206-05-2022

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 14:36 - Görüntülenme: 765